БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ДОМА И ОФИСА

Детско меню

Пиши Ни
ала бала за момче
7.99 лв.
панирано пилешко филе, картофки, сок, играчка за момче
Грамаж: 350 гр.
пинокио за момче
7.99 лв.
пица с шунка и кашкавал, сок, играчка за момче
Грамаж: 350 гр.
пинокио за момиче
7.99 лв.
пица с шунка и кашкавал, сок, играчка за момиче
Грамаж: 350 гр.
Ала бала за момиче
7.99 лв.
панирано пилешко филе, картофки, сок, играчка за момиче
Грамаж: 350гр гр.
Пишите ни


========